Loodgieter gezocht?

Kingfisher Dak- en Loodgieterswerk is 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar te bereiken voor alle denkbare spoedgevallen. Een lekkage, verstopping, cv problemen of andere problemen met de riolering? Neem dan dag en nacht contact op met onze loodgieter spoed service via ons telefoon nummer 06 – 57 999 035.

Bij spoedgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe. Onze medewerkers zijn dan in de meeste gevallen binnen 30 tot 45 minuten bij u aanwezig:

Onze loodgieter Service kunt u altijd bereiken voor onder andere:

Verstopping

Aanleg en verleggen leidingen

Lekkage

CV problemen

Daklekkage / dak spoed reparaties

Regenschade / windschade

Ondergelopen kelders

Gasproblemen

Rioolproblemen

Loodgieter werkzaamheden

De loodgieter is altijd direct bereikbaar voor spoedgevallen. Heeft u echter minder spoed, maar heeft u wel een loodgieter nodig? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. Wij kunnen alle standaard loodgieter werkzaamheden uitvoeren als het plaatsen van sanitair, het verleggen of aanleggen van leidingwerk en/of afvoeren.  Of een complete verbouwing van toilet, keuken of badkamer.

Direct contact met onze loodgieter? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en krijg direct een loodgieter aan de lijn!

Overige diensten

Naast dat wij u Loodgieter service kunnen bieden, kunt u ook bij ons terecht voor dakdekker werkzaamheden. Lekkages voorkomen, repareren, lood- en zinkwerk aanbrengen, dak isoleren, et cetera. Wij voeren ook graag een gratis dakinspectie voor u uit. Hierdoor weet u precies wat er vernieuwd of gerepareerd moet worden aan uw dak. Ook verzorgen wij dan een prijsopgave voor de reparaties en/of vernieuwingen.

Wilt u graag meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op en vul ons contactformulier voor informatie of een vrijblijvende offerte in of bel direct : 06 – 57 999 035.